Losev

Bitlis'te Yola Düşen Taş Yolu Kapattı

Videoyu Aç Bitlis'te Yola Düşen Taş Yolu Kapattı
A
a

Son günlerde aşırı yağan yağmurlar nedeniyle yamaçtan kopan kaya parçalarının düşmesi ile Bitlis-Tatvan yolu geçici olarak ulaşıma kapandı.

Bitlis Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin iş makineleri ile yaptığı çalışmaların ardından yol kısa bir süre içinde trafiğe açıldı.

Belediye Eşbaşkanı  Hüseyin Olan, yaptığı açıklamada olası bir facianın ucuz atlatıldığını belirterek, “Bitlis-Tatvan karayolu Trafiği yoğun olan bir yoldur. Bizlerde bu yolu sürekli kullanıyoruz. Son günlerde bölgemizdeki aşırı yağışlar nedeniyle pek çok yerde olduğu gibi Bitlis’te hayatı olumsuz yönde etkileyen durumlarla karşılaştık. Bitlis-Tatvan karayolu üzerinde Atatürk mahallesi mevkiinde bulunan kamber yokuşu yamacından kopan kaya parçaları yolu kapatarak trafiğin aksamasına yol açtı.Olası bir facia ucuz atlatıldı. Bu kaya parçası yola düştüğünde hiçbir araç ve insanımızın olmaması olası büyük bir faciayı önledi.Kayaların düşmesinden hemen sonra yönledirdiğimiz ekiplerimizin çalışmaları ile yol kısa süre içerisinde çift yönlü olarak trafiğe tekrar açıldı.Çok şükür ki çalışmalarımız sırasında hiçbir araç ve insanımız zarar görmedi ‘’dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.