Losev

Bitlis'te 17'nci Park'ın Açılışı Yapıldı

A
a

Bitlis Belediyesi tarafından yapılan yeni bir park daha düzenlenen törenle açıldı.

Yaklaşık 5 dönüm büyüklükteki alan üzerine yapılan Zeydan Parkının içerisinde futbol ve basketbol sahası, 3 adet gazebo, 9 adet piknik masası ve çocuk oyun gruplarından oluşuyor.
 
Düzenlenen açılış töreninde bir konuşma yapan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, göreve geldiklerinde 1 olan park sayısını 17'ye çıkardıklarını belirtti. Başkan Alaydın, "Bitlis'te sosyal belediyeciliğimizin bir örneğini daha görüyoruz. Memleketimizde mesire alanları, parklar açtık ama bu coşkuyu bu güzelliği hiçbir yerde görmedik. Demek ki bu mahallenin o kadar parka ihtiyacı varmış ki bu çocuklar parka susamış. Biz bu parkın yerini kamulaştırarak park yaptık. Yaptığımız bu çalışmalar AK Parti belediyecilik vizyonunun bir örneği. 17'nci parkımızın açılışını yaptık ama hedefimiz 20 parkı geçmektir. Parkımız tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.
 
Açılışa katılan AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, 17 mahalleye parkın yapıldığını bundan dolayı belediye başkanını tebrik ettiğini ifade etti.
 
Kiler, "Bu gün Zeydan Mahallemiz için önemli bir gün. Ben özellikle söze başlamadan önce belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Çocuklara olan bu yaklaşımından, çocuklara yapmış olduğu parklardan dolayı 4,5 sene önce söz verip yaptığı icraatlardan dolayı ben kendisini tebrik ediyorum. Elhamdülillah değerli başkanımız Fehmi Alaydın göreve geldiği zaman her mahalleye bir park sözü vermişti. Eksik olan Zeydan Mahallemiz kalmıştı bugün bunu da yerine getirdi. Ben bundan dolayı çok mutluyum. Bu parkımız Bitlisimize hayırlı olsun" diye konuştu.
 
Bitlis Valisi Veysel Yurdakul ise, yaptığı konuşmasında parkın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyerek sözlerini şöyle tamamladı "Ben özellikle Belediye Başkanımızı sosyal belediyecilik anlamında gerçekleştirdiği yatırımlardan dolayı tebrik ediyorum" dedi.
 
Park açılışına Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.