Losev

Bitlis Emitt Fuarı'nda Tanıtımı Yapılıyor

Videoyu Aç Bitlis Emitt Fuarı'nda Tanıtımı Yapılıyor
A
a

İstanbul Beylikdüzü’nde 18’ncisi düzenlenen “EMİTT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda açılan Bitlis standını yoğun ilgi görüyor.

EMİTT Fuarı’nda Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, 200’ün üzerinde beldesi, 67 ülkeden yüzlerce katılımcı yer almaktadır. Bitlis’i her fırsatta tüm dünyaya tanıtmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Vali Yurdakul, “18’nci EMİTT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ilimizin el sanatları ile tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılması ve ilimize gelen turist sayısını arttırılması amaçlanmaktadır. Bu tarz fuarların ilimiz için çok büyük katma değeri olacağına inanıyorum. Dünyanın en iyi jeopark projesine aday Türkiye'nin ikinci jeopark projesi Bitlis'te bulunan dünyanın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük krater gölünün bulunduğu Nemrut Kalderası'nda hayata geçiriyoruz. Allah’ın izniyle bu proje hayata geçtiğinde Bitlis bir turizm cazibe merkezi olacaktır” dedi.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansınca (DAKA), Bitlis'e tahsis edilen 12'nci salondaki 1258 Nolu stantta ilin sembol değerleri ile turistik çekiciliklere ait görseller, el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyaları sergilediklerini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, “Ziyaretçilere yöresel ürünlerimizden ikram edeceğiz. Fuarda Bitlis tanıtım filmini slayt eşliğinde ziyaretçilerimize göstereceğiz. Turizmcilerin ilgi odağı olan fuarı, İstanbul'daki hemşehrilerimizin de ziyaret etmesi için oradaki Bitlis dernekleriyle koordineli çalışmalar yapıyoruz. Özenle hazırladığımız standımıza, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilginin büyük olmasını bekliyoruz. Bu çalışmalar sonucu bölgemize olan turizm talebinde artış olacağını ümit ediyoruz. Herkesi standımıza bekliyoruz" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.