Losev

Bitlis Emitt Fuarı'nda Tanıtılacağı Bildirildi

Videoyu Aç Bitlis Emitt Fuarı'nda Tanıtılacağı Bildirildi
A
a

Bitlis'in tarihi ve kültürel değerlerinin, 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap'da düzenlenecek fuarda, Bitlis'in tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılacağı belirtildi.

Turizmcilerin ilgi odağı olan fuarı, İstanbul'da yaşayan Bitlislilerin de ziyaret etmeleri için İstanbul'daki Bitlis Dernekleri ile koordineli çalışmalar yürütüldüğü kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bitlis Valiliği olarak biz de ilimizin turizm değerlerini turizmcilere ve tatilcilere takdim etmeye yönelik, 2004 yılından beri her yıl katıldığımız bu büyük organizasyona, bu yıl da etkili tanıtım faaliyetlerimizle katılıyoruz. 12. Salondaki Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından ilimize tahsis edilen 1215 nolu stantta, ilimizin sembol değerleri ile turistik çekiciliklere ait görseller, el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyalar sergilenecek olup, ziyaretçilere yöresel ürünlerimizden ikramlar yapılacak. Ayrıca Bitlis Tanıtım Filmi ve slayt gösterileri de yapılacaktır. Özenle hazırlandığımız ilimiz standına her yıl olduğu gibi bu yıl da ilginin büyük olmasını bekliyor ve bu çalışmalarımızın sonucu olarak da bölgemize olan turizm talebinde artış olacağını ümit ediyoruz."


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.