Losev

Bitlis Belediyesi 10 Yeni Araç Aldı

A
a

Bitlis Belediyesi tarafından 5 itfaiye, 2 kar küreme ve tuzlama, 1 KUKA (Kanal Açma), 1 silindir ve 1 çöp aracı aldı.

İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Veysel Yurdakul, belediyenin yaptığı güzel çalışmaları takip ettiğini söyledi.

Valisi Yurdakul, Bitlis Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiğini söyleyerek, “Bu güzel hizmet vesilesiyle bir araya geldik. Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Ben 1,5 yıldır Bitlis'te görev yapıyorum. Gerçekten alt ve üstyapısıyla en önemlisi sosyal hizmet projeleriyle belediyemizin çalışmalarını takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Bitlis Belediyesi Toplum Destek Merkezi’ni gezdik. Büyükşehir belediyelerinin yaptığı kapasitede ve güzellikte bir sosyal donatı olmuş. Şüphesiz belediyelerin en önemli görevi altyapıyı yapmaktır. İçme suyu, kanalizasyonu, parkları ve şehir güzelleştirilmesiyle uğraşmak için bu araçlar bu anlamda çok katkı sağlayacaktır. Ama en az altyapı kadar Bitlis Belediyesi’nin bilgi evleri, etüt merkezleri, sosyal hizmet merkezleri ve diğer projelerdeki ortaklığı dolayısıyla da ben teşekkür ediyorum. Yaptığımız tüm projelerde belediye başkanımız yüksek uyum ve iradesiyle ortak oluyor. Böyle bir üst düzey uyumdan çok memnun oluyorum. Bitlis halkının refah düzeyinin artmasında ve bu araçların kentimize kazandırılmasında çok büyük emekleri olan belediye başkanımıza, onun şahsında belediye meclis üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 
Göreve geldiklerinde belediyenin araç filosunda çok büyük sıkıntı yaşandığını ve güç şartlarda hizmet verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, “Nüfusumuzun iki katına kadar hizmet verecek bir araç filosuna sahibiz. Kış şartları ve coğrafyamız bunu gerektiriyordu. Elimizde 15 ile 20 yıllık araçlar vardı. Yeni araçlarımız uzun yıllar Bitlis'e ve çevreye hizmet verecek. Belediye olarak Mutki ve Hizan ilçelerimize de destek sunuyoruz. Bu eserleri Bitlis'e kazandırdık. Başlattığımız projelerin hayata geçmesiyle 20 yıl boyunca kimsenin özel proje yapmasına gerek kalmayacak. Çünkü hiç kimse 'Bitlis'te dere ıslahı, kentsel dönüşüm, içme suyu ve altyapıyı yapacağım' diyemeyecek" şeklinde konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.