Losev

Bigiad Başkanı Peker Soma'da Temaslarda Bulundu

Videoyu Aç Bigiad Başkanı Peker Soma'da Temaslarda Bulundu
A
a

BİGİAD Başkanı Zeki Peker, maden kazasının meydana geldiği bölgede acılı aileleri ziyaret etti.

Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Başkanı M.Zeki Peker, 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma’da temaslarda bulundu. Soma’yı ziyaret eden TÜGİK Heyeti’nde yer alan Peker, mağdur ailelere sahip çıkacaklarını söyledi.

Manisa’nın Soma İlçesi’nde meydana gelen maden kazası sonrası bölgeye giden heyetler arasında Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) da yer aldı. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Başkanı Zeki Peker ile beraberindekiler Soma’da çok sayıda ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi. Temaslarına Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı’yı ziyaret ederek başlayan heyet, Kaymakam Atçı’dan gelişmeler ve ihtiyaç duyulan konular hakkında bilgi aldı.

İşadamları, Kaymakam’a, “Yardımlar konusunda her türlü desteğe hazırız. Şehit yakınlarının ihtiyaç duyduğu konularda verirseniz, bu ihtiyaçların gidermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ACILI AİLELERE ZİYARET

BİGİAD’ı temsilen Başkan Zeki Peker’in yer aldığı işadamı heyeti, kaymakamlık çıkışı bir grup maden işçisiyle görüştükten sonra, bu talihsiz kazada yaşamını yitiren maden şehitlerinden bazılarının ailelerine konuk oldu. Evlerine gittikleri ailelerin çocuklarına hediyeler götüren işadamları, ölen madencilerin eşleri ve diğer yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Pek çoğu zor koşullarda yaşam mücadelesi veren, kayıpların şokunu üzerlerinden atamayan ailelerin evlerine konuk olan işadamları, özellikle çocuklara yakın ilgi gösterdi. BİGİAD Başkanı Zeki Peker ile oğlu Emre Peker de; aile fertleriyle sohbet ederek, ihtiyaçlarını öğrenmeye çalıştı, telefonlarını vererek, “Her türlü ihtiyacınız için bizleri arayabilirsiniz” dedi.


Zeki Peker Soma'daZeki Peker Soma'daZeki Peker Soma'da
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.