Losev

BİGİAD Başkanı Peker'den Kaymakam Özbek'e Ziyaret

Videoyu Aç BİGİAD Başkanı Peker'den Kaymakam Özbek'e Ziyaret
A
a

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Başkanı Zeki Peker'i makamında kabul etti.

Kaymakam Özbek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özbek, Aile ve Sosyal Destek Merkezi binasını kaymakamlığa tahsis ederek açılmasını sağlayan Peker'e teşekkür etti.
 
2015 yılında ilçede uygulayacakları projeler hakkında bilgi veren Özbek, Aile ve Sosyal Destek Merkezinde şuan itibariyle 150 kadının çeşitli alanlarda eğitim gördüğünü söyledi.
 
Önümüzdeki dönemlerde bu sayıyı artırarak kursiyer sayısını 300'e çıkarmayı amaçladıklarını anlatan Özbek, "Aile ve sosyal destek merkezinde sadece kurs eğitimi verilmiyor. Psikolojik danışmanlık, aile sağlığı, hukuki ve sosyal konularda bilgiler veriliyor. Ayrıca yatılı okullarda yaptığımız benim yuvam projelerinden de yaklaşık 2 bin öğrenci faydalanıyor" dedi.
 
Adilcevaz ve diğer ilçelere yaptıkları desteklerden vatandaşların daha çok yararlanmasını amaçladıklarını belirten Peker ise "Adilcevaz'a ve diğer ilçelerimize taziye ve kültür evlerini yaparken asıl amacımız hemşehrilerimizin bu mekanlardan en üst seviyede fayda görmeleriydi. Adilcevaz'da yaptığımız binada kadınların eğitim görmeleri beni ziyadesiyle mutlu etti. Onların duası bana yeter" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.