Losev

Bİ-KA Afyonkarahisar'da Teknik İncelemelerde Bulundu

Videoyu Aç Bİ-KA Afyonkarahisar'da Teknik İncelemelerde Bulundu
A
a

Bitlis Katı Atık Birliği üye belediye başkanları ve birlik personelleri ile birlikte, Afyon Çevre Hizmetleri Birliği’nin yönetiminde olan tesislerde incelemelerde bulundu.

Bitlis Katı Atık Birlik Başkanı Fettah AKSOY başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Güroymak Belediye Başkanı M.Emin ÖZKAN, Mutki Belediye Başkanı Özcan BİRLİK, Yolalan Belediye Başkanı Felemez AYDIN, Günkırı Belediye Başkanı İlhan ÇETİNSOY, Birlik Müdürü Cesim GÖZETEN ve Birlik Personelleri Musa TÜTÜN ile Emrah KENDİLCİ katıldı.

Düzenlenen teknik gezide öncelikle Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı Burhanettin ÇOBAN'ı makamında ziyaret eden heyet, daha sonra Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi ve Biyogazdan Elektrik Enerjisi Üretim Tesisini ziyaret etti. Afyonkarahisar Belediye Başkanı aynı zamanda Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı olan Burhanettin ÇOBAN birlik müdürü ve çevre yüksek mühendisleri ile birlikte Afyon'da oluşturdukları çevre birliğinin çalışmaları hakkında Bitlis Katı Atık Birliği heyetine teknik bilgi verdi.

Bİ-KA heyeti, tesisteki incelemelerin ardından Mevlevi (Türbe) Camii ve Müzesi'ni de ziyaret etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.