Losev

Bediüzzaman Said Nursi Cami’nin Bahçe duvarı tamamlandı

Videoyu Aç Bediüzzaman Said Nursi Cami’nin Bahçe duvarı tamamlandı
A
a

Günkırı Belediyesi, daha önce çatısını yaptırdığı Bediüzzaman Said Nursi Cami’nin bahçe duvarını ve ışıklandırılmasını yaptırarak, cami çevresine güzel bir görünüm kazandırdı.

Beldedeki okul ve camilerden yardımlarını esirgemeyen Günkırı Belediyesi, beldenin Hürriyet mahallesinde yer alan ve daha önce çatısını yaptırdığı Bediüzzaman Said Nursi Cami’nin bahçe duvarını da tamamladı.

Daha önce etrafı açık olan ve her türlü olumsuz şartlardan etkilenen caminin bahçe duvarının bitmesiyle birlikte hem bu kötü şartlardan kurtulmuş oldu hem de daha temiz bir çevre görünümüne kavuştu. Belediye imkanlarının el vermesi durumunda, ilerleyen zamanlarda Cami cemaatinin içerisinde rahat oturup dinlenebileceği cami bahçesinde gerekli peyzaj çalışması da yapılacağı duyuruldu. Bahçe duvarları ve ışıklandırılması tamamlanan Cami bahçesinde gerekli çevre düzenlemesi ve fidan dikiminin yanı sıra uygun yerlere banklar da bırakılarak bir dini mekana yakışır bir görünüm kazandırılacak.

‘CAMİMİZE GÜZEL BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRDIK’

Beldenin en büyük camisi olan Bediüzzaman Said Nursi Cami’nin bahçe duvarının yapımı büyük bir zaruriyet olduğunu dile getiren Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “ Hem belediyemizin hem de hayırsever vatandaşların yardımıyla beldemizde yapımı tamamlanan camimizi bahçesiz bırakmak bizlere yakışmıyordu. Bu güne kadar imkanlarımız dahilinde beldemizde yer alan camilerimize her türlü desteği sağladık. Bu çerçevede bu camimizin de gerek olumsuz şartlardan etkilenmesinin önüne geçmek, gerekse bir ibadethaneye yakışır bir çevre düzenlemesini yapmak büyük bir mecburiyetti. Çok şükür bu camimizin bahçe duvarını tamamladık. İmkanlarımız el verdiğinde en kısa zamanda bahçe peyzaj çalışmasını da tamamlayarak güzel bir görünüme kavuşturacağız” dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.