Losev

Batman Petrol Spor Maçına Hazırlanıyor

A
a

Bitlis’i Bölgesel Ligde temsil eden tek basketbol takımı olan Bitlis Gençlik Spor Basketbol takımı, Tatvan Spor Salonunda Batman Petrol Spor ile hafta sonu yapacağı bölgesel lig maçına hazırlanıyor.

Takım antrenörleri Serdar Sulak ve Murat Tahir Çanga gözetiminde Batman Petrol Spor maçı hazırlıklarını Tatvan’da sürdüren Bitlis Gençlik Spor Basketbol takımında tek hedef ligin ilk haftasında karşılaşılacak olan Batman Petrol Spor maçından galibiyetle ayrılmak.
 
Tatvan Spor Salonu'nda 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan maç öncesi Tatvan’da düzenli olarak antrenman yaptıklarını belirten takım antrenörlerinden Serdar Sulak, tek hedeflerinin maçtan galip ayrılmak olduğunu söyledi.
 
Bitlis’i ilk defa Bölgesel Lig'de temsil eden tek takım olduklarına dikkat çeken Antrenör Sulak, "Tek hedefimiz ligin ilk haftasına galibiyetle başlayıp iyi bir seri yakalamak. Bunun içinde takım oyuncularımızla çok sıkı çalışıyoruz. İnşallah bunun yararını da maçta göreceğiz ve maçtan galibiyetle ayrılacağız. Burada ligdeki ilk hedefimiz grupta ilk 3’e girip daha sonrasında ise 3. Lig'e çıkmaktır. Bunu başaracak güçte olduğumuza inanıyorum." diye konuştu.
 
Oyunculardan Halil Uçar ise ligde bu yıl iddialı olduklarını belirterek herkesi 27 Ekim Pazar günü yapılacak olan Batman Petrol Spor maçına beklediklerini ifade etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.