Losev

Asyader'in İftar Sofrasına Yoğun İlgi

A
a

Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Kültür Derneği’nin (ASYADER) organize ettiği ve Adilcevaz Belediye Başkanlığı ile hayırseverlerin desteklediği iftar sofrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

ASYADER yetkililerinden Bedrettin Aydın, geçen yıl açmış oldukları iftar çadırına halkın büyük bir teveccühü olduğunu belirterek, “Bu sene yapmış olduğumuz görüşme sonucunda Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy, iftar sofrası açmamız halinde 10 günün yemeğini üstleneceğini söyledi. Öte yandan Belediye Meydanı’nda dükkânların üst katını kullanmamız için gerekli izinleri verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Daha sonra Adilcevazlı hayırsever işadamlarımızla ve esnaflarımızla görüştük, Allah hepsinden razı olsun, büyük bir özveri gösterdiler ve bizi cesaretlendirdiler. Açmış olduğumuz iftar çadırına herkesimden insanlar gelip aynı sofrada iftar açıyorlar. Havaların çok sıcak olduğu Mardin, Batman, Diyarbakır ve Siirt'ten ilçemizde Ramazan ayını geçiren tatilcilerde soframıza ailece katılıp farklı bir ortam oluşturuyorlar. En güzel hizmet insana yapılan hizmettir düşüncesiyle bizlerden desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler ederiz” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.