Losev

Adilcevazlı İş Adamı Halka Açık İftar Yemeği Verdi

Videoyu Aç Adilcevazlı İş Adamı Halka Açık İftar Yemeği Verdi
A
a

Adilcevaz'ın sayılı iş adamlarından Murat Doğanay Beşir Derneği iftar sofrasında Kadir Gecesinde iftar yemeği verdi.

Beşir derneği Adilcevaz Temsilciliğinin organize ettiği İftar Sofrası Kadir Gecesinde büyük bir kalabalığa sahne oldu. Adilcevazlı iş adamı Murat Doğanay'ın verdiği iftar yemeğine Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy,Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda esnaf ve Adilcevazlı vatandaşlar katıldı.

İş Adamı Murat Doğanay yaptığı açıklamada ; bugüne kadar yaptığımız hayırlar bizimle Rabbimiz arasında gizlidir. Fakat bu sefer halka açık bir iftar sofrası ve sosyal bir aktivite olması sebebiyle ismimiz ön plana çıktı. Böylesine güzel bir organizasyonu yapan Beşir Derneği İlçe Temsilcilğini ve Asyader ekibini kutluyorum. Bu tür organizasyonlar halkı birleştirici ve manevi duyguları pekiştirici organizasyonlardır. İftar yemeğimize katılan ve bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a ve tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürler ediyorum dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy yaptığı açıklamada; İlçemizde bizleri siz değerli hemşerilerimizle buluşturan çok değerli iş adamımız Murat Doğanay’a sonsuz teşekkür ediyor,Böylesine mübarek bir güne bizi kavuşturan rabbimize hamd ediyorum. Kıymetli hemşerilerim, Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliğimize katkı sunduğu gibi manevi duygu ve düşüncelerimizin de gelişmesinde büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm hemşerilerimin Mübarek Kadir gecesini ve akabinde ramazan bayramını kutluyor,İş Adamımız Murat Doğanay’a ve siz değerli misafirlerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum dedi.

Kaynak : Adilcevaz Haber

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.