Losev

Adilcevaz'da Kaybolan Yaşlı Adam Ölü Bulundu

Videoyu Aç Adilcevaz'da Kaybolan Yaşlı Adam Ölü Bulundu
A
a

Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde kaybolan 84 yaşındaki yaşlı adamın cesedi bulundu.

Adilcevaz'a bağlı Aydınlar beldesinde yaklaşık 2,5 ay önce kaybolan 84 yaşındaki Mehmet Emin Emen'in cesedi, beldeye bağlı Kışkılı Mahallesi'ndeki baz istasyonu civarında koyun otlatan çobanlar tarafından bulundu. 2,5 ay önce evinden çıkarak bir daha geri dönmeyen M. Emin Emen, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Süphan Dağı eteklerinde koyun otlatan çobanların, baz istasyonu mevkiinde akşama doğru bir ceset bulmaları üzerine durum jandarmaya bildirildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden yaşlı adamın oğlu Orhan Emen, cesedin babasına ait olduğunu tespit etti.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Orhan Emen, babasının 27 Nisan 2014 tarihinde gezmek amacıyla evden çıktığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını belirterek, "O günden bugüne aramadığımız yer kalmadı. Bugün çobanların Kışkılı Mahallesi civarında cesedini bulmaları üzerine bana haber geldi. Haber üzerine olay yerine gittim ve cesedin babama ait olduğunu tespit ettim. 2,5 aydan beri gözümüze uyku girmiyordu. Allah kimsenin başına vermesin. Babam her gece rüyalarıma giriyordu. Hem üzüntülüyüz, hem de babamın ölüsünü de olsa bulmamız ve onun bir mezarının olacak olması bizi rahatlattı" dedi.

Emen, babasının kaybolması nedeniyle arama çalışmalarına katılan, başta güvenlik güçleri olmak üzere herkese teşekkür etti. Adilcevaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, cumhuriyet savcılığı da soruşturma başlattı.

adilcevazda kaybolan şahıs ölü bulundu, adilcevazda kaybolan adam ölü bulundu


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.