Losev

Adilcevaz'da İdareciler İftar Sofrasında Buluştu

Videoyu Aç Adilcevaz'da İdareciler İftar Sofrasında Buluştu
A
a

Kaymakamlık ve belediye tarafından ortak düzenlenen iftar yemeğine katılan Adilcevazlılar, ilin idarecileriyle bir araya gelerek oruç açtı.

Kaymakamlık ve belediye tarafından ortak düzenlenen iftar yemeğine katılan Adilcevazlılar, ilin idarecileriyle bir araya gelerek oruç açtı.

Programda konuşan Vali Orhan Öztürk, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u hazırladıkları iftar programı nedeniyle kutladı.

Öztürk, "Allah Dünyada bizlere nasip ettiği bu nimetleri öbür dünyada da sizlerle beraber nasip etsin. Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duydum. Hepinizin Ramazanını ve ardından gelecek olan bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise, Ramazan'ın paylaşma ve birlikteliğin en güzel örneği olduğunu belirterek, "Allah huzurumuzu bozmasın, bozmak isteyen şer güçlere fırsat vermesin. Rabbim evlerimizde çocuklarımızla birlikte sağlık içinde nice Ramazanlar nasip etsin" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Öztürk, milletvekilleri Vahit Kiler, Vedat Demiröz, Kaymakam Özer Özbek ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy ile birlikte iftara katılan davetlileri masalarında ziyaret etti.

Programa, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadrioğlu, kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.