Losev

Adilcevaz Belediyesinden Su Çalışması

Videoyu Aç Adilcevaz Belediyesinden Su Çalışması
A
a

Adilcevaz Belediyesi ekipleri, mesai saati gözetmeksizin gece gündüz çalışarak ilçenin susuz kalmaması için büyük emek sarf ediyor.

Bu yıl ilçede yeteri derecede yağış olmaması nedeniyle su kaynaklarında meydana gelen azalma nedeniyle vatandaşların su sıkıntısı çekmemesi için belediye ekipleri gece gündüz aralık vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

Adilcevaz Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü yetkilisi Celal Günay, vatandaşların su sorunu yaşamaması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, "İlçemizde su sorunu yaşanmaması için Başkanımız Necati Bey bu konuda çok hassas davranmaktadır. Su işleri birimi olarak ilçemizde su sorunu yaşanmaması için arkadaşlarımızla birlikte elbirliğiyle başkanımızın talimatları doğrultusunda elimizden geldiğince vatandaşın mağdur olmaması için çabalıyoruz.

Bu akşam TOKİ sakinlerinin mağdur olmaması için cami inşaatı nedeniyle kırılan ve hasar gören içme suyu şebekesini yaptık. Belediye olarak bizim için ilçemize her daim hizmet etmek büyük gururdur" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.