Losev

Abdullah Gül'ün kayınpederini devletin zirvesi uğurladı

Videoyu Aç Abdullah Gül'ün kayınpederini devletin zirvesi uğurladı
A
a

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kayınpederi Ahmet Özyurt İstanbul'dan son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kayınpederi Ahmet Özyurt son yolculuğuna uğurlandı. Ahmet Özyurt’un cenazesi saat 11.30 sıralarında Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’ne getirildi. Abdullah Gül musalla taşına konan tabutun başında dua etti. Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Abdullah Gül, kayınpederinin vefatı ve cenazesi ile ilgili sosyal medya üzerinden ricada bulunarak, cenazeye çelenk gönderilmemesi ricasında bulundu.

Öte yandan cenaze nedeniyle Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tedavi gördüğü Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden kayınpederi Ahmet Özyurt’un cenazesi ile ilgili sosyal medya üzerindeki kişisel hesabından ricada bulunarak, “Kayınpederimin vefatı vesilesiyle çelenk göndermek isteyen dostlarımızın çelenk yerine kendilerinin takdir ettikleri bir hayır veya eğitim kurumuna bağış yapmalarını rica ederim” dedi.

DAVUTOĞLU VE KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZİYE ZİYARETİ
Abdullah Gül'ün dün hayatını kaybeden kayınpederi Ahmet Özyurt'un evine taziye ziyaretleri de sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu da eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte Özyurt'un evine taziye ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret sırasında Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ve aile bireyleri misafirleri karşıladı. Davutoğlu ve beraberindekiler yaklaşık 30 dakika içeride kaldı ve daha sonra buradan ayrıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.