Losev

3 adımda evi düzenleme

Videoyu Aç 3 adımda evi düzenleme
A
a

İyi bir ev düzeni, yaşam alanınızın rahat ve temiz olmasını sağlayacaktır. Evinizi düzenli tutmak, sadece hoş bir görünüm yaratmakla kalmaz, aynı zamanda günlük hayatınızı daha kolay hale getirir.

3 Adımda Evi Düzenleme

İyi bir ev düzeni, yaşam alanınızın rahat ve temiz olmasını sağlayacaktır. Evinizi düzenli tutmak, sadece hoş bir görünüm yaratmakla kalmaz, aynı zamanda günlük hayatınızı daha kolay hale getirir. Ev düzenlerken sizlere büyük ölçüde yardımcı olacak üç adım şu şekildedir:

  1. Doğru eşya seçmek
  2. Eşyaları gruplara ayırmak
  3. Organizer kullanmak

Doğru Eşya Seçmek

Ev eşyaları seçimi iyi yapıldığı zaman evinizin her daim düzenli kalmasını sağlamanız mümkün olacaktır. Özellikle düzenli ev isteyen bireyler kir tutmayan, kolay temizlenebilen, toz göstermeyen ve kullanışlı olan ev eşyaları seçmelidir. Bu sayede evinizin hep düzenli bir görünümü olacaktır.

Eşyalarınızı seçerken uzun yıllar boyunca rahat kullanabileceğiniz, modası geçmeyecek ve konforlu ürünlere yönelmeniz tavsiye edilmektedir. Böylece elinizde zamansız mobilyalar olur ve modaya göre değişim yapmanıza gerek kalmaz.

Ev düzenini yeni yapacak olan bireyler, seçecekleri eşyaların birbiri ile uyumlu olmasına da dikkat etmelidir. Renk ve model uyumları evlerin daha derli toplu olmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca kullanacağınız renkler ne kadar az ve birbiri ile uyumlu olursa, eviniz bir o kadar düzenli olur.

Eşyaları Gruplara Ayırmak

Ev düzenleme alanında işinize en çok yarayacak ipucu eşyaları gruplara ayırmak olacaktır. Eğer eşyalarınızı kategorilerine göre ayırır ve bu şekilde muhafaza ederseniz hem eşyalarınızı bulmanız kolay hale gelir hem de düzenli bir görünüm oluşur.

Eşyalarınızı grupladıktan sonra düzenli bir hale gelebilmesi için raflarda ya da kapaklı dolaplarda saklayabilirsiniz. Eğer eviniz küçükse raflarda fazla ürün bulundurmanız dağınık bir görünüme sebebiyet verebilir. Bu gibi küçük alanlarda dolaplardan faydalanmak çok daha doğru olacaktır.

Evinizde açık bir yerde ne kadar fazla eşya olursa bir o kadar dağınık ve istenmeyen bir görünüm meydana gelir. Ancak eviniz büyükse ve sahip olduğunuz alanları değerlendirmek istiyorsanız eşyalarınızı gruplara ayırdıktan sonra raf sistemlerine yerleştirebilirsiniz. Buna ek olarak duvar süsleri en uygun fiyata alarak dekorasyona katkıda bulunabilirsiniz.

Organizer Kullanmak

Organizer kullanmak ev içerisinde düzeni sağlamak için en çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesidir. Günümüzde pek çok markada farklı renk ve modellerde organizerler bulunabilmektedir. Ev dekorasyonunuza uygun organzierler kullanarak gruplara ayırdığınız eşyaları ayrı ayrı muhafaza edebilir ve böylece aradığınız ürünü zaman kaybetmeden bulabilirsiniz.

Organizerleri yalnızca salonlarda değil, yatak odaları, banyolar ve mutfaklarda da kullanabilmeniz mümkündür. Böylece evin her alanında eşyalarınızı ortadan kaldırabilir ve evinizin daha düzenli olmasını sağlayabilirsiniz.

Dekorasyondan mobilyaya, masadan raf çeşitlerine kadar pek çok ev eşyasına erişebileceğiniz Vidaxl, birçok kategoride eşyayı en uygun fiyata almanızı sağlar. Siz de Vidaxl’a göz atarak istek ve ihtiyaçlarınızı tek tuşla karşılayabilirsiniz.

Kaynak : (Advertorial)

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.