Losev

'Oğlumu uçan tabuta bindirdiler'

A
a

Konya’da dün düşen F4 uçağında şehit olan Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış’ın Ankara’daki ailesi oğullarının cenaze töreni için Eskişehir’e gitti. Pilotun babası Hayri Tanış, “Oğlumu tabutla uçurdular diye feryat etti.

KONYA’ da dün düşen uçakta şehit olan pilotlardan Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış’ın Ankara Yenimahalle’deki baba ocağına ateş düştü. 


Komutanlar, eve gelerek baba Hayri Danış ve anne Yurdagül Tanış’a acı haberi verdi. Mustafa Tanış’ın evli ve 9 aylık kız çocuk babası olduğu öğrenildi. 

 
Yüzbaşı Tanış’ın eğitim için bu ay içinde Almanya’ya ya gideceği kaydedildi. Haberi alarak eve akın eden yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Şehidin sokağına ve evine Türk bayrakları asıldı.



 
Şehit Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış ve Şehit Hava Yüzbaşı Mustafa Delikanlı için Eskişehir’de tören düzenleniyor. Törenin ardından Tanış’ın Kocatepe Camisi’nde öğle namazını müteakip Cebeci Şehitliğinde toprağa verilecek.
Şehidin babası Hayri Tanış, basın mensuplarına "Bunları yazın uçan tabutlarla gitti diye yazın. Saray yapana kadar uçan tabutları değiştirsin" dedi. 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.