Losev

Twitter'da Vedat Demiröz'e Karşı İlginç Bir Tepki!

Videoyu Aç Twitter'da Vedat Demiröz'e Karşı İlginç Bir Tepki!
A
a

Genel seçimler öncesi tüm partililer başvurularını devam ederken Bitlis Ak Parti Milletvekiliği başvuruları 20 Şubat'ta son buldu.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz tekrar listede yer alması üzerine daha önceki seçimlerde de Bitlis'li olduğu halde Bitlis ve ilçe halkı sayın Demiröz'ü yeteri kadar tanımadıklarını söylentiler arasında.

Bu nedenle sosyal ağ üzerinde kendisine karşı ilginç bir twitter atıldığı ve twitter'e atan kişininde Erdoğan sevdalısı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

@ASinaBayindir paylaştığı resimler genelinin Demiröz'e karşı ve Bitlis'te aday olmamasını ifade ediyor.

Paylaşılan bir resimde şu açıklamalar yer almakta;

Bitlis'te doğmuş, ancak gençlik çağlarından itibaren İstanbul'da büyümüş, okumuş ve hala İstanbul'da yaşayan birinin Bitlis'i, Tatvan'ı, Mutki'yi, Hizan'ı insanlarını bilmesi, çözmesi neredeyse imkansızdır.

Türkiye homojen bir kültür yapısına sahip değildir. Yukarıdan baktığınızda aynı gibi gözükse de iller hatta ilçeler arasında kültür farklılıkları vardır. Milletvekil, vekili olduğu ilinin insanını tanıyan, nasıl yaşadığını, neden hoşlandığını, nasıl eğlendiğini, ne düşündüğünü, neye üzüldüğünü, nasıl para kazandığını, beklentilerini, hayallarini, özlemlerini bilmesi gerekir.

Henüz hayata adım attığı onbeş yaşından sonra Bitlis'inden uzak bir ömür geçiren, uzun yıllar boyunca Bitlis'i görmeyen, koklamayan, hissetmeyen bir milletvekili, kendini nasıl Bitlis'in vekilliğine layık görebilir?

24. Dönem Bitlis Milletvekilimiz sayın Vedat Demiröz, işte bu tanımın karşılık geldiği değerli bir milletvekilimizdir. Birey olarak hiçte kolay olmayan, bedeli çok ağır böyle bir sorumluluğun altında durabilme mücadelesi içinde, ya sahip olduğu imtiyaz ve olanakları hak etmediğini düşünecek, gösterilen saygının altında ezilecek ya da Bitlis'in, Tatvan'ın, Ahlat'ın, Adilcevaz'ın, Hizan'ın, Norşin ve Mutki'inin kendisini istemediğini, Milletvekilliği döneminde Bitlis'te taş üstüne taş koymadığının bilincinde, aldığı oyların da kendisinin değil Ak Parti'inin reel oyu olduğu, hatta aday olduğu dönemde bir önceki dönemle kıyasla %8 oy kaybına sebebiyet verdiğinin farkındalığıyla, onuruyla Bitlis ilinden aday olmaktan vazgeçmelidir.

Büyüdüğü, derdiyle dertlendiği, sorunlarını yakınen bildiği İstanbul'undan aday olma hakkını saklı tutumasıda hakkıdır elbet.

Genel seçimlerin başlangıcından Demiröz'e karşı böyle bir tepkinin olması Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı sevdalısıda olması Ak Partili biri olduğu belli.

Bu açıklamalardan sonra Demiröz'ün tepkisi ne olacağı önümüzdeki günlerde gösterecek.


Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.