Losev

Seçim Dönemi Yayın Politikası Toplantısı Yapıldı

Videoyu Aç Seçim Dönemi Yayın Politikası Toplantısı Yapıldı
A
a

Bitlis Haber 13 Sitesi seçim dönemi boyunca uygulayacağı yayın politikası toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda aşağıdaki kararlar alındı.

1- Başta ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz bağlamında seçim atmosferine girdiğimiz bu günlerde bitlishaber13.com sitemizin yayın politikası ve takınacak tavrın, objektif olacağını ifade ediyoruz.
 
2- Ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz Bitlis ve ilçelerini yakından takip ettiğimiz, bu uğurda yaptığımız haberler ve paylaşımlarda bulunduğumuz sosyal paylaşımların ayrıca, atılan her adımın dengeli, isabetli ve pozitif olgu taşımasına özen gösterdiğimiz tutum ve davranışlarımızda seçim döneminde herhangi bir değişiklik olmayacağı, pozitif ayrımcılık alanında ilimiz ve ilçelerimiz her zaman öncü sırada olacağını ifade ediyoruz. 
 
3- Türkiye'nin temel sorunlarına ışık tutan, kafa bulandırmaktan çok netleştirme çabasıyla haber yapma anlayışımızı sürdüreceğimizi, seçim döneminde bu özverinin devam edeceğini ifade ediyoruz. 
 
4- Her seçim döneminde olduğu gibi, medya ve basın üzerinde oldukça fazla bir baskı oluşmaktadır. Bu baskıların başında "şuna fazla yer veriyorsunuz, şuna az yer veriyorsunuz" diye şikayetler çoğalmaktadır. Bu baskı ve şikayetleri olabildiğince her seçim döneminde gördük ve olabildiğince en iyi dengeyi sağlamayı amaçladığımızı ifade ediyoruz. 
 
5- Demokrasi ve adalet anlayışına binaen, herkesin eşit koşullarda temsil ve kendini ifade edebileceğine inandığımız, bu vesile ile eşit mesafede haber yapma ve tanıtma pratiğimizin seçim dönemi boyunca bu hususta devam edeceğini ifade ediyoruz. 
Kaynak : Bitlishaber13 Yönetimi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.