Belki bugün bu başlığı atmanın yeri ve zamanı değildir. Bunun farkındayım. İslam coğrafyasındaki bu katliamlar, zulümler, çaresizlikler, hele hele Gazze'de parçalanan bedenler, işgal edilen topraklar, çaresizce arşa yükselen feryatlara karşı hiçbir şey yapamıyor olmak, yüreğimizi parçalıyor.
Siyonist işgal çetesi, işgalci ABD ve emperyalist güçlerle birlikte, koyun sürüsüne dalan yırtıcı hayvanlar gibi, İslam ümmetinin kanını akıtıyorlar. Müslümanların iffetlerini kirletiyor, izzetlerini ayaklar altına alıyor, bebeklerini katlediyor, kadınlarını dul, çocuklarını yetim bırakıyorlar. Bu artık tahammül edilemeyecek boyutlara ulaştı.
Bir buçuk yılı aşan Gazze'deki katliamlar pervasızca devam ediyor. Siyonist işgal çetesi, uluslararası hiçbir hukuku tanımıyor, bütün insani hukukları ayaklar altına almış vahşice ve barbarca saldırılarını sürdürüyor.
İslam beldelerindeki bölünmüşlük, parçalanmışlık, sessizlik, zillet hali, siyonist çeteyi daha da azdırıyor.
Bugüne kadar Müslümanların yaptığı yürüyüşler, basın açıklamaları, kınamalar ve benzeri tepkiler, fayda göstermemiş olacak ki bugün işgal çetesi sadece Gazze ile sınırlı kalmadı. Suriye, Yemen, Lübnan ve bugün de İran'a saldırdı.
Yapılan hiçbir kınama Gazze'ye yağan bombalara engel olamadı. Yemen'e yapılan saldırıları durduramadı. Suriye'ye düşen füzeleri önleyemedi. Lübnan'ın işgalini engeleyemedi. Bugün İran'a yapılan haydutça saldırılara mani olamadı.
İşgal çetesine karşı yapılacak tek bir şey var, o da Müslümanların birlik olması. İşgalcilere anladığı dilde karşılık vermesi. İnancımız da bizden bunu istiyor.
Bu tehlike ülkemizden çok uzak değil. Eğer biz Gazze'de müdahale etseydik, Yemen'i vuramayacaklardı. Eğer Yemen'i vurduklarında müdahale etseydik, Suriye'yi bombalayamayacaklardı. Eğer Suriye'yi bombaladıklarında fiili bir harekete geçseydik, bugün İran'a bombalar yağmayacaktı. Eğer bugün İran'a yapılan bu saldırıları durdurmazsak, yarın bu bombalar ülkemizin herhangi bir şehrinde patlayacak.
Ama bugün İran'a yapılan haydutça saldırılara sevinen içimizdeki beyinsizler unutmasınlar ki sıra kendilerine gelecek. Tarih onları hain olarak yazacak.
Hangi gerekçelerle olursa olsun, siyonist işgal çetesinin İran'a yaptığı saldırıyı sevinen zavallı ruhlular kaybedecekler. Bugün ekranları işgal eden, isimlerinin önünde Prof, gazeteci, akademisyen, yazar, farklı ünvan taşıyan nice zavallı insanlar (herbokoloklar), İran'a yapılan saldırıya seviniyor. Bu zihniyete sahip insanlar içimizde olduğu müddetçe, işgal çetesinin bize fiili saldırmasına gerek yoktur. Zihinsel olarak, kültürel olarak, zaten işgal edilmiş oluyoruz.
İşgal çetesinin İran'a yaptığı saldırıyı lanetliyorum. İran'ı korumasız, güçsüz göstermeye çalışan zavallı siyonist ruhlular, unutmasınlar ki Allah'ın da bir hesabı var. Bir gün mutlaka küfür akıttıkları kanda boğulacaktır. O günler çok yakındır. Selam ve dua ile...