Losev

Hizan İlçe Hastanesi, Artık Devlet Hastanesi

A
a

Hizan'da bulunan İlçe Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nca yapılan yeni düzenlemeyle 50 yataklı D Gurubu Devlet Hastanesi'ne dönüştürüldü.

20 yataklı E1 Entegre Hastanesi olarak faaliyet gösteren Hizan İlçe Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nca yapılan yeni düzenlemeyle 50 yataklı D Gurubu Devlet Hastanesi'ne dönüştürüldü.
 
Hastane yöneticisi Tolga Kirtiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenlemeyle 50 yataklı D Gurubu Devlet Hastanesi niteliğine kavuştugunu söyledi.
 
İlçe hastanesinin daha önce 20 yataklı E1 Entegre hastanesi olarak faaliyet gösterdiğini hatırlatan Kirtiş, şöyle konuştu:
 
"Devlet hastanesi olmamızdan dolayı yeni branşlar için doktor ve hemşire kadroları açılmıştır. Mevcut kadromuza uygun doktor talebinde bulunduk. İnşallah en yakın zamanda uygun doktorların gelmesiyle diğer uygun branşlarda açılmaya hizmet vermeye başlayacaktır. İlerleyen zamanlarda diğer branşlarında gelmesiyle devlet hastanemiz daha iyi bir konuma gelecektir. Yeni düzenlemeyle vatandaşlara daha iyi hizmet verip, ilçe dışına sevki en aza indirmeye çalışacağız." -

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.