Losev

Günkırı Belediyesi Tarafından Camiye Çatı

Videoyu Aç Günkırı Belediyesi Tarafından Camiye Çatı
A
a

Günkırı Belediyesi, Hürriyet mahallesinde yer alan Bediüzzaman Said Nursi Cami’nin gerek tavanının gerekse içerisinde yer alan çini desenlerinin olası nemlenmeye karşı zarar görmemesi için çatı yaptırdı.

Günkırı Belediyesi, beldedeki okulun bahçe duvarları onarımından sonra bu kez de beldenin en büyük camisi olan ve yapımı tamamlanan Bediüzzaman Said Nursi Cami’nin çatısını yaptırdı.

Belediye ve hayırsever vatandaşların yardımıyla yapımı tamamlanan bin kişilik kapasiteye sahip caminin gerek tavanının gerekse içerisinde yer alan çini desenlerinin olası nemlenmeye karşı zarar görmemesi için bu çatıyı yaptırdıklarını belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Hürriyet mahallesinde yer alan bu camimiz aynı zamanda beldemizin de en büyük camisidir. Çatı yapımı için belediye olarak tüm masraflara üstlendik. Okulumuzun bahçe duvarının bakım ve onarımı için verdiğimiz desteğin aynısını camimize de verdik. Bu güne kadar imkanlarımız dahilinde beldemizde yer alan camilerimize her türlü desteği sağladık. Özellikle bu camimizin yapımında yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlara belde sakinleri adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.