Losev

Evgün'ün İnfazı Korucular Yaptı İddiası!

A
a

Batman-Kozluk karayolunda infaz edilen Hacı Ali Evgün toprağa verilirken, Evgün'ün daha önce kendisinden para isteyen korucular tarafından infaz edildiği iddia edildi.

Batman'ın Kozluk (Hezo) ilçesine bağlı Karpuzlu (Selîvê) köyünde ikamet eden ve Batman-Kozluk karayolunun 30'uncu kilometresinde bulunan Sekvan Petrol'un sahibi Hacı Ali Evgün, gece saat 01.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldüğü belirtilmişti. Olay anındaki güvenlik kamera kayıtları, Toros marka araç ile istasyona gelen ve kendilerini müşteri olarak tanıtan kişiler tarafından infazın gerçekleştiği görülüyor. Saldırı sırasında elektrik kesintisinin de yaşandığı görülüyor.
 
Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Karpuzlu köyüne getirilen Evgün, BDP'li yöneticilerin de aralarında bulunduğu binlerce kişi tarafından toprağa verildi. Öte yandan daha önce korucuların, Evgün ailesinden para istediği öne sürülürken, talep edilen parayı vermediği için Evgün'ün korucular tarafından infaz edildiği iddia edildi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.