Losev

Diyarbakır'da polisten bozkurt işareti

Videoyu Aç Diyarbakır'da polisten bozkurt işareti
A
a

Diyarbakır'da dün PKK lideri Abdullah Öcalan'a dönük komploya karşı yapılan yürüyüşün ardından mahalle aralarında dolaşan polislerden biri, bozkurt işareti yapıp, halkı tahrik etmeye çalışırken kameralara yakalandı.

PKK lideri Abdullah Öcalan'a dönük komplonun yıldönümü olması nedeniyle dün protesto ve kınama eylemlerine ve etkinliklerine sahne olan merkezlerden biri olan Diyarbakır'da, polisin halkı nasıl tahrik ettiği kameralara yakalandı. On binlerce insanın katılımıyla DBP İl Örgütü binasından İstasyon Meydanı'na yapılan yürüyüşün ardından kitlenin dağılması sırasında birkaç guruba ayrılan polisler, bazı ana caddelerde yürüyüş yapmıştı.

Bu yürüyüş sırasında polisin, olaysız dağılmakta olan halkı nasıl tahrik etmeye çalıştığı kameraya yansıdı. Bağlar'da Emek Caddesi üzerinde ellerinde uzun namlulu silah ve coplarla yürüyen polislerden biri, bir sokağın başında bir elinde silahını tutup, diğer eliyle bozkurt işareti yaparken kameraya yakalandı.

Sağ eliyle bozkurt işareti yapan polis, bazı sözler sarf ettikten sonra diğer polislerle birlikte yollarına devam ediyor. Bozkurt işareti yapan polisin o sırada çevrede bulunan çocuklara ve diğer yurttaşlara da sataşmaya çalışması göze çarpıyor.

Kaynak : DİHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.