Losev

Diyarbakır'a Bağlı Bağlar İlçesinde Silahlı Saldırı: 2 Ölü

A
a

Bağlar ilçesinde bulunan 10 No'lu Sağlık Merkezi'nde çalışan Şehmus Yıldız (46) isimli çalışan, merkezde görevli hemşire Özlem Görükmez'i (27) silahla yaraladı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Batıkent sitelerinde bulunan 10 No'lu Sağlık Merkezi'nde hizmetli terörü yaşandı. Sağlık Merkezi'nde çalışan Şehmus Yıldız (46) adlı hizmetli, sabah mesainin başlaması sonrası bilinmeyen bir nedenle merkezde hemşire olarak görevli olan Özlem Görükmez'i (27) silahla vurdu. Saldırgan Yıldız, olay sonrası merkezden kaçarken, hemşire Görükmez, çalışma arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla hemen Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu konusunda henüz net bilgi alınamayan Görükmez'in hastanedeki tedavisi sürerken, saldırgan Yıldız buradaki saldırının ardından yeni bir saldırı daha gerçekleştirdi. Sağlık Merkezi'ndeki saldırının ardından kaçan Yıldız, kısa bir süre sonra aynı ilçede bulunan 6 No'lu Noter'e giderek buradaki görevlilere silahlı saldırıda bulundu. Noterde çalışan isimleri öğrenilemeyen bir kadın ile güvenlik görevlisi, Yıldız'ın sıktığı kurşunların hedefi oldu. Saldırıda kadın görevli olay yerinde yaşamını yitirirken, güvenlik görevlisi de yaralandı. 
 
Saldırgan Yıldız, buradaki ikinci saldırısının ardından taşıdığı silahı kendi kafasına dayayarak intihar etti. Yaşanan saldırılar sonrası her iki merkeze gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri incelemelerde bulundu. İncelemeler nedeniyle Sağlık Merkezi geçici olarak hizmete kapatıldı. 
 
İntihar eden saldırgan Yıldız ile birlikte iki kişinin yaşamını yitirdiği, iki kişinin ise yaralandığı olayın nedeni araştırılıyor

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.