Losev

DBP Genel Başkanı Yüksek Tatvan’da

Videoyu Aç DBP Genel Başkanı Yüksek Tatvan’da
A
a

Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş’ın seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Tatvan ilçesine gelen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, burada seçmenlere ve partililere seslendi.

Tatvan Yaşam AVM önünde toplanan kalabalığa konuşan DBP Eş Genel Başkanı Yüksek, "Sizler için, sizlerin özgürlüğü için, hak ve hukuk için mücadele edip bedel ödeyen insanlar var. Bu insanlar yine bu gün siz hizmet etmek için, sizlerle birlikte bu mücadeleyi sürdürmek istiyoruz. 20 yıl içeride tuttular bizi. Peki ne oldu. Bu gün yine buradayız, alanlardayız. İnşallah bundan sonrada hep el ele olacağız” dedi.

“BEDEL ÖDEMEKTEN KORKMUYORUZ”
Şimdiye kadar çok kez bedel ödediklerini artık bedel ödemekten korkmadıklarını belirten Yüksek şöyle konuştu: “Bizler bedel ödemekten korkmuyoruz. Bizler yine yıllarca mücadele edebiliriz. Ama artık tek millet, tek dil, tek devlet demenin bir anlamı kalmamıştır. Bu mücadele bunu başarmıştır. Şimdi ise adım adım özgürlüğe yürüyor. Burada Türkiye’de demokratik çözüm sürecini başarıya ulaştıracak ve şerefli, onurlu, kimlikli bir Kürdü de Cumhurbaşkanı yapana kadar mücadelesini sürdürecek.”

Eş Genel Başkan Yüksek konuşmasının ardından ilçenin Hizan durağı mevkiinde bulunan seçim bürosunun açılışını yapıp ilçeden ayrıldı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.