Losev

Bitlis'te Çatışma ve Kaza Üç Polis Yaşamını Yitirdi

Videoyu Aç Bitlis'te Çatışma ve Kaza Üç Polis Yaşamını Yitirdi
A
a

Bitlis’e 5 kilometre mesafedeki Arıcılık mevkiindeki arama noktasında düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili olay yerine giden bir polis aracı kaza geçirdi. Olayda 3 polisin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Bitlis-Diyarbakır karayolunda bulunan bir polis kontrol noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Silah seslerinin Bitlis merkeze kadar ulaştığını vurgulayan yerel kaynaklar, kentte yoğun bir askeri hareketlilik yaşandığını söyledi.

3 POLİS YAŞAMINI YİTİRDİ

Öte yandan, bölgeye takviye olarak giden zırhlı araçlardan biri kaza yaptı. Meydana gelen kazada 3 polisin yaşamını yitirdiği, 2 polisin de yaralandığı bildirildi.

VALİ ORHAN ÖZTÜRK ROKET İLE SALDIRI YAPILMIŞTIR

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, olayla ilgili yaptığı açıklamada, trafik kontrol noktasına yapılan bir tacizden dolayı bölgeye intikal etmeye çalışan shortlandin kaza yaptığını ve 5 polisten 3’ünün şehit olduğunu belirtti. Öztürk, “Şuanda yaralıların tedavi devam ediyor. Herhangi bir çatışma, terörist unsurlarıyla bir karşılaşma söz konusu değil. Sadece bir taciz ateşi söz konusu. Yaralılarımızın tedavisiyle de hastanede şuanda ilgileniyoruz” dedi.Roketli saldırıda binaya herhangi bir isabet olmadığını belirten Vali Öztürk, “Roketin tellere çarparak parçalandığını söylüyorlar. Binaya herhangi bir isabet yok. Taciz ateşi yapıp unsurlar kaçıyorlar” dedi.




Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.