Cafer AKDENİZ

Cafer AKDENİZ

Tüm Makaleleri

ÖZBEKİSTAN YOLCULUĞU

Anesiad (Anadolu İşadamları Derneği) olarak 40 milyona varan nüfusuyla aynı dine mensup Özbekistan ülkesinin ticari, dini ve tarihi yapısını ziyaret edelim dedik.

İNSAN EKONOMİNİN KÖLESİ Mİ?

Bu gün fahiş fiyat artışı, enflasyon zam toplumu yaşanmaz hale getirdi, insanların bir kısmı sınırsız zenginliğe kanat çırparken, bir kısım insanımız açlık sınırının altında kara kara düşüncelere dala...

İNSANA NE OLUYOR?

İnsanlar Allah’ın kendisinde yaratığı fıtratı unutur oldu. İnsan insanın kurdu değil, insan insanın yurdu olmalıyken her gün insanların bir birinin kanına girmiş haberlerle, çevremizde, tv’lerde duyuy...

Z Kuşağımız, Kayıp Kuşağımız Olmasın

Z kuşağı veya Z jenerasyonu 1994 yılı ile 2012 yılları arasında doğan kişilerin bu kuşağı oluşturduğunu araştırmacılar ve bu alanın uzmanları söylemektedir.

İsrail bir imtihandır

Ortadoğu'daki ülkeleri karıştıran savaş çıkmasına ön ayak olan tek ülke İsrail’dir. Lübnan’ı karıştıran yaşanmaz hale getiren İsrail’dir. Kuzey Irak’ta elli yıldır bir asayişin olmaması asıl sorumlusu...

CEP TELEFONU VE ÇOCUKLARIMIZ

Çocuklarımız elden kayıp gidiyor. El kadar cep telefonuna dünyayı yüklerken yanında şeytanın insanı yoldan çıkardığı, ahlakını bozduğu her şeyide yüklemişlerdir.

Ölümle Yaşamak

Doğmak, yaşamak ve ölmek insanoğlunun kaçınılmaz bir kaderidir. Ne olursan ol, kiminle olursan ol, işte bu kader insanoğlunun elinde değil, elinde olan bu süredeki imtihanıdır.

Ortadoğu'da fitneyi kim çıkarıyor

Günümüz Ortadoğusunda Müslüman devletlerle,İslami kuruluşlarla savaşta olan her taşın altında Amerika ile İsrail’e çalışan bu isimler karşımıza çıkmaktadırlar.

İpin ucu ne zaman kaçtı biliyor musunuz?

Sizi, Allah’a şikayet edeceğim diyen çocuğun sesini dinlemediğimiz zaman... sahile vuran Aylin bebeği umursamadığımız zaman... Sudan geçen mültecilerin paralarını alıp onları boğduğumuz zaman...

Biyolojik Savaş

Gelecekte karşımıza daha fazla çıkacak olan ve gözle görünmeyen biyolojik silahlar yine zalimlerin elinde mazlumlara karşı hep kullanılacaktır.