Valilik 15 günlük eylem ve etkinlik yasağı kaldırdı Valilik 15 günlük eylem ve etkinlik yasağı kaldırdı
İlk 3 kitabımız ve en son yayınladığımız Bitlis Albüm kitabımız 1. baskılarını İstanbul, Ankara ve İzmir'deki yaklaşık 5 Bitlis Tanıtım Günleri'nde ve 2 Emitt Tanıtımı'nda tüketti. İzmir'deki son etkinlikte stantımızda sadece son kitabımız olmasına rağmen büyük ilgi gördük. Bu kez güncellenmiş de olan tüm eserler eksiksiz olarak sunulacak.

Kitapların fiyatları yükselmesin, hep o cüzi maliyetiyle sizlere ulaşsın diyerek 2. baskısını da gene kendimiz yapıyoruz. Yayınevlerine bu nedenle vermiyoruz. Şu an basılmakta olan tüm 2. baskılar 10-22 Mayıs 2016 tarihinde Sefaköy'deki Bitlis Festival Günleri'nde sizlerle buluşacak. Bitlislilerin bir kez daha kucaklaşması adına bu büyük etkinliği fikri planda kurgulayıp pratiğe döken, emek veren tüm paydaşları yürekten kutluyorum.

İstanbul'da 24-27 Nisan 2015'deki son Bitlis Günleri'nde genç TV sunucusunun ısrarlı soruları karşısında şunları söylüyordum: Devlet ricalinin, yerel yönetimlerin, STK'ların, üniversitemizin gerek katılım sürecinde, gerekse de organizasyonda görev almama ya da savsaklamalarını takiben bu işi özel teşebbüs alır ve de götürür. Çalışırsa çok da iyi yapar. Limandan çıkmış olan Bitlis gemisinin önünde hiç bir güç durmamalı, engel olmamalı, bilakis destek vermeli, yardım etmelidir. Zamanın beni haklı çıkarmasından büyük memnuniyet duyuyorum.

Etkinliğin barışa, kardeşliğe, dostluğa katkı yapmasını, gerek tanıtım, gerekse de sunumda entelektüel boyutun ıskalanmamasını diliyor. Bu uğurda elimden gelen tüm katkıyı vermeye, destek olmaya seve seve hazır olduğumu ifade ediyorum. Her şey BİTLİS için.

Bu vesile ile organizasyon komitesinden sevgili Suat Kahyaoğlu ve Bilal Dağdağan dostların nezaketle yer ayırarak, şahsıma ve eserlerime gösterdikleri yakın ilgi, güven ve sevgi için teşekkür ediyor. Tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Bitlis Festival Günleri'nde yeniden buluşmak ve hararetle konuşmak, karşılıklı olarak güzelliklerimizi paylaşmak ümit ve dileğiyle…