Eren Holding'in Bitlis’teki  dev yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bitlis’in sağlık altyapısına büyük katkı sağlayacak ve bölge halkına daha kaliteli sağlık hizmetleri sunacak olan yeni Bitlis Eren Devlet Hastanesi 300 servis yatağı, 58 yoğun bakım yatağı ve 25 palyatif yatakla toplamda 383 yatak kapasitesine sahip olacak. İhtiyaç halinde bu kapasite 517 yatak olarak artırılabilecek.

Bitlis kara yolunda feci kaza: otomobilin çarptığı baba ve oğul metrelerce savruldu Bitlis kara yolunda feci kaza: otomobilin çarptığı baba ve oğul metrelerce savruldu

Eren Holding’in Bitlis’teki Projesi (1)

Modern ve mimari yapısıyla dikkat çekecek olan hastanenin imzalanan protokol törenine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu,  AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, , AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi ,Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ve Bitlis İl Sağlık Müdürü Mustafa Ekici katıldı.

Eren Holding’in Bitlis’teki Projesi (3)

Ahmet Eren Kimdir?

 Bitlis doğumlu İlk ve orta öğrenimini Bitlis’te tamamladı. 1964 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. İşadamı Ahmet Eren evi ve 2 çocuk babasıdır.

Eren Holding’in Bitlis’teki Projesi (2)

Eren Holding’in Bitlis’teki Projesi (4)

Muhabir: (Vedat Çelebi)