Akşam saatlerine doğru Beşminare Mahallesi TOKİ 4. Etap kavşağında, yol çalışması esnasında doğal gaz hattında patlama meydana geldi.
Patlama sonrası kentte doğal gaz arzı çalışmalar nedeniyle kesildi. Doğugaz firmasına bağlı ekipler, patlamanın yaşandığı bölgede yoğun çalışma başlattı.
Doğugaz Anonim Şirketi Bitlis İl Müdürü Atacan Büyükdere, Kara yolunda yapılan çalışma nedeniyle doğal gaz hattında patlama meydana geldiğini belirtti.
Patlama sonrası vatandaşın mağdur olmaması ve kentte gaz vermek adına tüm ekipleriyle yoğun bir çalışma başlattıklarını söyledi.
En kısa sürede gaz arzını sağlamak için gece gündüz çalışma yürüttüklerinin altını çizen Büyükdere, doğal gaz hattının geçtiği güzergahlarda çalışma yürütürken hem daha hassas hem de doğal gaz ekiplerine bilgi verilmesi çağrısını yeniledi.