Bitlis'te Süphan Dağı'nın Etekleri Beyaza Büründü Bitlis'te Süphan Dağı'nın Etekleri Beyaza Büründü
İsrail'in Gazze'ye yönelik şiddetlenerek arttırdığı saldırılarına karşı bir kınamada Türkiye Muaythai Federasyonundan geldi.

Türkiye Muaythai Federasyonu adına açıklamada bulunan Federasyon As Başkanı Mehmet Salih Aygün, İsrail'i sert bir dille kınayarak, 'Demir kubbelerimiz olmayabilir ama demir yumruklarımız var' dedi.
As Başkan Aygün, özellikle Birleşmiş Milletlerin (BM), Amerika ve Avrupa'nın söz konusu müslümanlar olunca sessiz kalarak uyguladıkları çifte standartın kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Bütün dünyanın gözü önünde adeta dünyaya meydan okurcasına çocuk, kadın, yaşlı, sivil demeden masum insanlara orantısız güç kullanarak katliamlarını, zulme dönüştürerek devam ettiren terörist İsrail devletini lanetlemekten başka ellerinden bir şey gelmemesinin yüreklerini sızlattığını ifade eden Aygün, Türkiye Muaythai Federasyonu olarak İsrail'e meydan okuyarak, 'Terörist İsrail devletine sesleniyorum; bizim modern silahlarımız, misket bombalarımız, demir kubbelerimiz yok ama demir yumruklarımız var. Kendine güvenen siyonizm uşaklarını yürekleri varsa er meydanına ringlerimize davet ediyoruz. Zira Ömerler, Hamzalar Aliler hala yaşıyor. Bu vesile ile gerek şehit ve gazi olan kardeşlerimize Allahtan rahmet ve şifa diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.'