Bitlis Dahil 22 İlde BTÖ Operasyonu: 239 Gözaltı Bitlis Dahil 22 İlde BTÖ Operasyonu: 239 Gözaltı
Yayın faaliyetini devam ettiren Bitlis News, gerek yönetimi ile gerekse disiplinliği, gündeme düşen haberleri ile yayın kadrosunu övgü ile bahseden Bitlis News şuan günlük olarak gazete yayını şehir dışı hariç Bitlis merkez ve ilçelerine dağıtıldığı ifade edilmişti.

Fakat gazetelerinde 07 Aralık 2013'te çıkan bir sayısında ve haber portallarında 05 Aralık 2013 Perşembe gününe ait çıkan bir haber ile aynı olmadığı gözlemlendi. Tatvan ilçesinde bulunan bir çay ocağına bırakılan gazete bir okuyucunun gözünden kaçmadı. Okuyucunun ifade ettiği haber ile sitede bulunan haber ile aynı olmadığı ortaya çıktı.

Haber portalında geçen haberin Perşembe gününe ait olduğu haberde bahsi geçen 'Dağda Kalp Krizi Geçirip Öldü' başlıklı haberin içeriği 'su borusu tamiri' için gittiği ifadelerine yer verilmiş olduğu görülmüştür. Fakat gazete'de ve haber sayfamızda bulunan geçen haberlerde ise 'kışlık yakacak toplamak' için gittiği belirtilmiştir.

Gazetenin sonraki tarihten çıkmasından bu yana halen sitede bulunan haber aynı şekilde düzeltilmeden durmakta olduğu gözlendi
.