DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Eren Üniversitesinde Tiyatro Gösterimi Yapıldı

Videoyu Aç Bitlis Eren Üniversitesinde Tiyatro Gösterimi Yapıldı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Stratejik Düşünce Kulübü tarafından “Bi Bakıp Çıkcm” adlı tiyatro gösterimi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Yazar Seyfullah Şener ve ekibinin “Tembihname” gösterisi kapsamında düzenlenen tiyatro etkinliği yoğun ilgi gördü.

Kulüp hakkında bilgi veren Stratejik Düşünce Kulübü Başkanı Mustafa Kocaoğlu, “İçinde bulunduğu çağa iz bırakabilen, hiç söylenmemiş sözleri yüreklere derinden söylenmesinin gerekliliğine inanan bir neslin oluşumunda sürekli bir çalışmanın içinde olmamız gerektiğinin farkındayız ve bu farkındalığı fark ettirmek ve yaymak istiyoruz.” dedi.

Çağımızın sorunu olan teknoloji ve sosyal bağımlılıklardan bahseden Yazar Seyfullah Şenel, bu dünyanın şekil ya da şahsiyet olarak iki yol gösterdiğini söyledi. Kendi sınırlarımızı belirlemenin önemini belirten Yazar Şenel: “Bir sınırımız yoksa hiç sınırımız yok demektir. Dünya bizim sınırlarımızla oynar. Sınırlarımızı kalınlaştırmalı ve yükseltmeliyiz.” İfadelerini kullandı. Tiyatro gösterimi Yazar Şenel’in konuyu özetleyen birkaç cümlesinin ardından skeçlerle devam etti.

Çeşitli skeçlerin yer aldığı etkinliğe, Strateji Düşünce Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Ali Rıza Savaş, Akademik ile idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.