Ahmet Yasin Aydemir masa tenisinde Türkiye şampiyonu oldu Ahmet Yasin Aydemir masa tenisinde Türkiye şampiyonu oldu
Güroymak Ziraat Odası Başkanı Çetin Yavuz, mahalle ve köy muhtarları ile birlikte Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kayayı makamında ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Çetin Yavuz, 'Sayın Kaymakamımız ilçemizin çeltik ve tarımsal alanda katma değer sağlayan ürünlerin desteklenmesinde ve üretilmesinde çiftçiye büyük destekleri olmuş. İlçemize yaptığı hizmetleri ile sağladığı huzur ve güvenden dolayı kendisini makamında ziyaret ederek teşekkür edip plaket sunduk' dedi.

Kaymakam Çağlayan Kaya ise, Ziraat Odası Başkanı ile muhtarların ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, ilçede yapılacak projeler hakkında açıklama yaptı. Kaymakam Kaya, 'Güroymak kaplıcaları için sıcak suda balık yetiştiriciliği ile sera ve turizme yönelik tesislerin kurulması için çalışmalarımız devam ediyor. Yine ilçemizde manda yetiştiriciliği, manda yoğurdunun ülke çapında tanınması için çalışmalarımız var. İlçemizde daha önceleri yetiştiriciliği yapılan çeltik üretimini yeniden başlattık. Bu alanda çiftçilerimizin daha iyi eğitimli olmaları için kurslar açacağız' dedi.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından heyet kaymakamlıktan ayrıldı.