Losev

Yeni Valimiz Orhan Öztürk Görevine Başladı

Videoyu Aç Yeni Valimiz Orhan Öztürk Görevine Başladı
A
a

Valiler Kararnamesi ile Merkeze alınan Veysel Yurdakul'un yerine Bitlis Valiliği'ne atanan Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, kente gelerek, görevine başladı.

Kurum amirleri tarafından Bitlis Valiliği önünde karşılanan Vali Öztürk, basın mensuplarına yaptığı ilk açıklamasında, Bitlis'te başlatılan ve devam eden projelere ivme kazandırarak sürdüreceklerini söyledi. Vali Öztürk, Bitlis Valisi olarak göreve başlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bitlisli hemşerilerimizin duasını almak, sıkıntılarını gidermek, kendimiz için istemediklerimizi onlar için istememek, kendimiz için istediklerimizi de onlar için istemekle mümkün olacak. İstanbul'da Eyüp Sultan hazretlerini herkes bilir. Ben Eyüp Sultan Hazretlerinin Bitlis'te olduğunu tayinim Bitlis'e çıkınca öğrendim. Biz ki, İstanbul'da görev yapan biri olarak bu vesile ile öğreniyorsak, demek ki milletimizin de bunu öğrenmeye ihtiyacı var. Feyzullah El Ensari hazretlerinin kabrinin burada olduğunu söylediler. Bu Bitlis için büyük bir mazhariyet. Bitlisli bütün hemşerilerimize, vatandaşlarımıza saygılar sevgiler sunuyorum" dedi.

Bundan önceki Valimizin yaptığı projeleri artırarak, üstüne koyarak devam ettireceklerini de dile getiren Vali Öztürk, "Bizden önceki Valimiz de çok sevdiğimiz bir abimizdir. Kaderde onun yerine gelmek de varmış. Ancak bu bir devir teslimidir. Bizden önceki arkadaşlarımızın başlattığı çalışmaları, uygulamaları daha da geliştirerek devam ettireceğiz" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.