Bitlis Dahil 77 İlde “SİBERGÖZ-37” Operasyonu: 156 Gözaltı Bitlis Dahil 77 İlde “SİBERGÖZ-37” Operasyonu: 156 Gözaltı
2014-2015 Eğitim Öğretim yılında 'Yardım Severlik' konusu ile yapılan yarışmalar; Resim, Şiir, Kompozisyon, Hikaye, Kısa film, Afiş ve Değer Ödülleri dallarında yapıldı.

Üst düzey katılımın olduğu yarışmalarda derece giren öğrenciler; İstanbul, Çanakkale ve Edirne illerinde yapılacak gezi ile ödüllendirilecek.
Yarışmaları değerlendiren İl Milli Eğitim şube müdürü Suat Çetin, 'Milli Eğitim Bakanlığımızın tüm illerde geleneksel olarak yapmış olduğu değer ödülleri yarışmaları ilimizde büyük bir katılımla organize edilmiştir. Öğrencilerimizin, yardımseverlik ruhunu kalıcı hale getirmek ve toplumda yardım severlik duygusunu kazanmasın sağlamak amacıyla seçilen konu İlimizdeki öğrencilerin ailelerden aldığı terbiye gereğince yaygın olduğundan yarışma büyük ilgi görmüştür.

İlimizde yaratıcı düşünme ve bu düşüncelerini yazı, film, Resim yoluyla topluma aktaran gençlerin sayısının artması için çok önemli bir yere sahip olan bu tür yarışmalar yapılmaya devam edecektir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz' diye konuştu.