Bitlis’in Tatvan ilçesindeki sanayi sitesinde bulunan bir kereste dükkanında öğle saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Çevredekilerin alevleri fark etmesi üzerine durum hemen itfaiyeye bildirildi. Olay yerine kısa sürede gelen Tatvan İtfaiyesi, yangının büyüme ihtimali üzerine Güroymak ve Hizan belediyelerinden destek ekipler çağırdı.

Yoğun ısı ve dumanın etkili olduğu bölgede, müdahaleye su takviyesi amacıyla TOMA da katıldı. Olası yaralanmalara karşı sağlık ekipleri hazır bekletilirken, polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik tedbirleri aldı.

İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının devam ettiği ve olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Bitlis Yeşilay Spor Kulübü’nden Yetim ve Öksüz Çocuklara Anlamlı İftar
Bitlis Yeşilay Spor Kulübü’nden Yetim ve Öksüz Çocuklara Anlamlı İftar
İçeriği Görüntüle

Bitlis'te Kereste Dükkanında Yangın Çıktı 1

Bitlis'te Kereste Dükkanında Yangın Çıktı 2

Kaynak: İHA