Losev

Tatvan Gençlerbirliği Spor Cizre Spor Maçına Çıkmıyor mu?

Videoyu Aç Tatvan Gençlerbirliği Spor Cizre Spor Maçına Çıkmıyor mu?
A
a

Bitlis’i Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor'un maddi sıkıntılar nedeniyle önümüzdeki hafta oynanacak olan Cizre Spor maçına çıkamayacağı iddia ediliyor.

Kulüp kaynaklarından alınan bilgilere göre uzun süredir maddi sıkıntılar yaşayan Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün maddi sıkıntılarının giderilmesi için Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile İl Genel Meclisi Başkanı Adnan Süphanoğlu tarafından kendilerine verilen maddi destek sözü yerine getirilmedi. 
 
Kulübün ekonomik sıkıntılar yaşaması üzerine, 2 ay önce bir araya gelen Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler, Vedat Demiröz, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Süphanoğlu, kulüp yöneticilerine, kulübe İl Özel İdaresi bütçesinden yardım edileceği sözü verildi. Verilen söz üzerine harcamalarda bulunan kulüp yönetimi, söz yerine getirilmeyince zor durumda kaldı.
 
Edinilen bilgilere göre kulübün ciddi anlamda maddi sıkıntı yaşadığı için önümüzdeki hafta oynanacak olan ve şampiyonluk yolunda önemli bir maç olduğu bilinan Cizre Spor maçına çıkamayacağı ve 10 bin kişilik taraftarı Tatvan Gençlerbirliği Spor sahasına toplayarak basın açıklaması yapacağı söyleniyor.
 
Konuya ilişkin bilgi vermeyen kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.
Kaynak : BİTLİS AKTUEL

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.