Polisten kaçamadı midesinde 73 adet kapsül ile yakalandı Polisten kaçamadı midesinde 73 adet kapsül ile yakalandı
Tatvan Gençlerbirliği Spor'u 1-0 yenen İbb, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tura yükseldi.
İbb Teknik Direktörü Cihat Arslan:
Tatvan Gençlerbirliği Spor'un ilk yarı çok iyi oynadığını belirterek, Maçı Tatvan Gençlerbirliği hak etti bir maç kazanılır veya kaybedilir. Tatvanlılar bizi burada memnun etmek, iyi karşılamak için elinden geleni yaptı. Maçı kazanabilirlerdi, çünkü ilk yarı müthiş oynadılar. Ama ikinci yarı aradığımız golü bulduk ve kazandık. Ben her zaman Tatvan'ın, Tatvanlının emrindeyim.
Tatvan Gençlerbirliği Spor Teknik Direktörü Recep Bayık:
Maça iyi hazırlandıklarını ancak kaybettiklerini yenilgiden üzüntü duymadıklarını, oyuncuların sahadaki mücadele ile ellerinden geleni yaptığını vurgulayan Bayık, taraftara takıma verdiği destek için teşekkür etti.
İbb Kaptanı Orhan Ak:
Tatvan Gençlerbirliği'nin çok iyi bir takım olduğuna dikkati çekerek, Galatasaray gibi büyük takımlarda oynamasına rağmen maça çıktığında taraftarın verdiği destek karşısında tüylerinin diken diken olduğunu söyledi.İki takımın da sahadaki mücadele ile kazanmayı hak ettiğini söyledi. Ben burayı görmek için geldim. Çok keyifli ve güzel bir yer. İleri ki zamanlarda buraya gezmeye geleceğim. Futboldan çok buralarla bütünleşmek önemli. Burada karşılaştığımız ilgi maçın önüne geçti. Umarım Tatvan şampiyon olur ve ligde karşılaşırız. Tatvan'da müthiş bir seyirci desteği var. Seyirci çok olduğu zaman iyi bir havaya giriyorsun. Ben o havaya girdim. Seyirci desteğini her yerde bulamazsınız. Bir futbolcu için seyirci desteği çok önemli. Bugün herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Çok keyifliydi.'
Tatvan Gençlerbirliği - 0 İstanbul Büyükşehir Belediye Spor - 1
77. Dakika: Mehmet Sarp attığı golle takımını 1-0 öne geçti.
90.Dakika: Maçın normal süresi bitti. 4 dakikalık uzatma oynandı.
MAÇ 1-0 SONA ERDİ.