Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan'da yüzmeye giden çocuklar sahilde temizlik yaptı

Videoyu Aç Tatvan'da yüzmeye giden çocuklar sahilde temizlik yaptı
A
a

            Yüzmeye gitmişlerdi sahili temizlediler

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yüzmeye giden çocuklar tarafından, Van Gölü kıyılarında sahil temizliği yaptılar.

WhatsApp ihbar hattımıza gelen görüntülerde Tatvan ilçesinde bulunan sahile yakın olan Tatvan Çöplük alanında yüzmeye giden vatandaşlar tarafında Van Gölü kıyılarında sahil temizliği yapıldı.

Gönderiyi bize ileten köşe yazarlarımızdan Mehmet Şah Marhan yüzmeye gittiklerini fakat etrafın çok çöplerle dolu olması nedeniyle çocuklarıyla beraber sahil temizliğini yaptığını ifade etti. Marhan yaptığı açıklamada Van Gölü kıyılarının kesinlikle temiz tutulması gerekiyor. Çünkü ailemizle birlikte geldiğimiz bu güzel alanlarda keyifli bir zaman geçirmek istiyorsak temizliğe önem vermeliyiz. Ülkemizin ve bölgemizin en önemli değeri olan Van Gölü, her geçen gün daha da kirlenmektedir. Bu nedenle bizler bu tür şekilde duyarlılık göstererek inşallah Van Gölü’nü bu kirlilikten kurtaracağız. Van Gölü’nün kirlenmemesi konusunda bir vatandaş olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Gelecek kuşaklara tertemiz bir ve Van Gölü ve temiz bir çevre bırakmalıyız.

Bugün Van Gölü sahillerinde temizlik çalışması yapan çocuklarıma ve duyarlılığı gösterecek diğer hemşehrililerime canı gönülden teşekkür ediyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.