Losev

Tatvan’da Trafik Haftası etkinlikleri

Videoyu Aç Tatvan’da Trafik Haftası etkinlikleri
A
a

Trafik Haftası kutlamaları kapsamında, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki sürücülere maske ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Tatvan ilçe girişindeki Polis Yol Kontrol noktasında yapılan uygulamaya katılan trafik polisi ekipleri, durdurdukları sürücülere maske ve bilgilendirici broşür dağıtarak, trafikte dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundular.

Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Vekili Uğur Ural ve Tatvan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sinan Tercan ile birlikte yol kontrolü uygulamasına katılan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, sürücülere maske ve broşür dağıtarak, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri ve trafik kuralları konusunda uyarılarda bulundu.

Trafik Haftası kapsamında ilçedeki farklı noktalarda yapılan uygulamalarda sürücülere maske ve bilgilendirici broşürler dağıtıldığını söyleyen Kaymakam Özkan, “2 ve 8 Mayıs arası ülkemizde Trafik Haftası olarak kutlanmaktadır. Biz de Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizdeki yol kontrolü noktasında hem memur arkadaşlarımızın denetimlerine katıldık, hem de bütün dünyanın olduğu gibi ülkemizin de uğraştığı ve ciddi anlamda başarı kaydettiği salgın belasını defnetmek üzere de faaliyetlerimiz sürüyor. Bu kapsamda da gelen sürücülerimize maske dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl 2-8 Mayıs arasında farklı kampanyalar ve farklı uyarılar yapıldığını anımsatan Kaymakam Özkan, “Bu kapsamda geçen yıllarda kırmızı düdük ve şapka dağıtmıştık. Bu yıl da maalesef maske dağıtmak zorunda kaldık. Sloganımız ‘Evdeyim ama Trafik Kuralları Aklımda’. Maske ile beraber sloganımızın yazılı olduğu bilgilendirici afişler dağıttık. Vatandaşlarımızın mümkün olduğunca evden çıkmamalarını ve salgın ile mücadele kurallarına uymalarını istiyoruz. İşi veya ihtiyaçları gereği evden çıkmak zorunda olanların da dikkatli olmalarını istiyoruz. Bu konularda arkadaşlarımız gerekli çalışmalarını aralıksız sürdürüyor, kontroller ve denetimler yapılıyor. Trafik kazalarının olmadığı, üzücü olayların yaşanmadığı, güzel günler diliyorum” diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.