Losev

Tatvan’da sömestr şenliğinde çocuklar doya doya eğlendi

Videoyu Aç Tatvan’da sömestr şenliğinde çocuklar doya doya eğlendi
A
a

Tatvan Belediyesi, sömestr tatilinde olan çocukların keyifli bir zaman geçirmeleri için Sömestr Tatili Şenliği düzenledi.

Tatvan Belediyesi sömestr tatilinin son günlerine giren Tatvan'daki çocuklar için çok eğlenceli bir sömestr tatili şenliği programı düzenledi. Tatvan Kültür Merkezinde ve Tatvan Yaşam AVM'de düzenlenen etkinliklerde tiyatro, sinema, müzikal eğlenceler ve uzay çadırı ile çocuklar unutulmaz bir tatil yaşadı.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için birbirinden güzel etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, şu açıklamalarda bulundu. "Bilindiği üzere çocuklarımız pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl okula gidememişti. Bu yılki eğitim öğretimin ilk döneminde yoğun bir tempoda çalıştılar ve eksikliklerini giderme yolunda çaba sarf ettiler. Bizde sömestr tatilinde çocuklarımıza güzel sürprizler hazırladık. Bir hafta boyunca çocuklarımız için günde iki seans olmak üzere tiyatro, sinema ve müzikal eğlencelerin olduğu program hazırladık. Çocuklarımız ve aileleri yoğun ilgi gösterdikleri için günlük seans sayımızı üçe çıkardık. Yine Tatvan Yaşam AVM'de çocuklarımız için uzay çadırı kurduk. Çocuklar uzay çadırımıza da yoğun ilgi gösterdiler. Uzay çadırımızı okullarımıza da götürerek çocuklarımızın hem eğlendirecek hem de uzay bilimi ile ilgili bilgileri öğrenmesini sağlayacağız. Tabi bu etkinliklerimiz devam edecek inşallah. Tekrardan etkinliğimize ilgi gösteren tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür ederim" dedi.

Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.