DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Videoyu Aç Tatvan'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı
A
a

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir otobüs ile bir kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bitlis - Tatvan - Ahlat karayolu kavşağının Tatvan ilçe girişinde meydana geldi. Bitlis istikametinden Ahlat istikametine doğru gitmekte olan 21 FS 535 plakalı yolcu otobüsü, Tatvan istikametinden Bitlis istikametine doğru gitmekte olan 34 LNB 70 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kamyonet ve otobüs orta refüje savruldu. Sürücüleri belirlenemeyen her iki araçta maddi hasarın meydana geldiği kazada, kamyonet içerisindeki 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Tatvan ve Bitlis’teki hastanelere kaldırılırken, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik nedeniyle karayolu tek şeritli olarak trafiğe kapatıldı. Otobüsteki yolcular başka araçlarla tahliye edilirken, kazaya karışan araçlar ise çekicilerle kaza yerinden kaldırıldı ve karayolu kontrollü bir şekilde tekrar trafiğe açıldı. Yaralılardan Veysel Yasak ile Bedrettin Yasak ve Ayhan Kaçmaz’ın tedavilerinin Tatvan Devlet Hastanesi’nde devam ettiği, ismi öğrenilemeyen 2 yaralının ise Bitlis Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi.

Yaralılar Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.