Losev

Tatvan’da Gençlik Haftası etkinlikleri başladı

Videoyu Aç Tatvan’da Gençlik Haftası etkinlikleri başladı
A
a

            Tatvan’da Gençlik Haftası etkinlikleri başladı

Tatvan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek olan “Gençlik Haftası” etkinlikleri başladı.

Sabah saatlerinde Tatvan Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen çelek sunma töreni ile startı verilen etkinlikler çevresinde hafta boyunca ilçede çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
 
Etkinliklerin ilk gününde ilçenin Vangölü Sahilinde düzenlenen Tekerlekli Kayak Yarışları ile start alan etkinlikler Yaşam AVM önündeki düzenlenen Halk Oyunları gösterisi, mücadele sporları gösterileri ve Sokak Basketbolu Turnuvası ile devam etti.
 
Halkında yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler hafta boyunca çeşitli sportif aktivitelerle devam edecek.

“GENÇLİK HAFTASI DOLU DOLU GEÇECEK”

Hafta boyunca ilçede düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili bilgi veren İlçe Kaymakamı Murat Erkan, gençlik haftasının dolu dolu geçeceğini söyledi.

Etkinliklere herkesi davet eden Kaymakam Erkan, Etkinlikler kapsamında 16 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00’da Gençlik Merkezinde Satranç Turnuvası, 17 Mayıs Salı günü saat 10:00’da Yaşam AVM’de Gençlik Merkezi’nin el sanatları sergisi ve İşletme Sahil Parkında Tekerlekli Paten Yarışları, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 10:00’da bisiklet turu, saat 11:00’da ise Sahil Yolu İskelesinde ise Halk Oyunları gösterisi düzenlenecek. İlçemizdeki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı ise 19 Mayıs Perşembe günü saat 09:00’da düzenlenecek olan geçlik yürüyüşü ile start alıp, ilçe şehir stadında çeşitli etkinliklerle devam edecek. Tüm halkımızı etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.” Diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.