Losev

Tatvan Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Kuruyor

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Kuruyor
A
a

Sosyal belediyecilik alanında etkin hizmetler yürüten Tatvan Belediyesi, Türk Halk Müziği Korosu kurma çalışmalarına başladı.

Tatvan Belediyesi, kültür ve sanat alanında hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. Tatvan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde devam eden sanat eğitimleri kapsamında Türk Halk Müziği Korosu kuruluyor. Her yaş grubundan vatandaşın başvurabileceği koroya, katılmak isteyenlerin Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne kaydını yaptırmaları gerekiyor.

Belediye olarak sosyal ve kültürel alanda hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani yaptığı açıklamada, ‘Belediye olarak vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Şehrimizde yaşayan insanların huzuru ve mutluluğu için sosyal etkinlikler önem arz ediyor. Bu kapsamda açtığımız kurslara bir yenisini daha ekleyerek Türk Halk Müziği korosu kurma çalışmalarına başladık. Şehrimizde türkü söylemeyi seven ve şair olan hemşerilerimizi kuracağımız koroya bekliyoruz’ dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.