Bitlis'te uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı Bitlis'te uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı
USTAD Başkanı Ahmet Akgül ziyaretle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; Ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğumuz Serdar Durer bölgemizin sorunlarını iyi bilen ve bu sorunları kimseden çekinmeden cesurca her platformda ifade edebilen bir kardeşimizdir. Bölgemizin birçok yerle dostluk köprülerini kurmada etkin çalışmalar içerisinde olduklarını görmekten büyük memnuniyet duymaktayız. Bizde Sayın Durer'i ve ekibini USTAD olarak destekliyoruz. Şeklinde konuştu.

Serdar Durer; Uluslar arası Stratejik ve Tahlil Araştırmalar Merkezi'nin bölgemize ve ülkemize fikir, düşünce ve öneri anlamında kattığı katma değer takdire şayandır. USTAD gibi sivil inisiyatiflere bölgemizin ve ülkemizin ciddi manada ihtiyacı var. Bu ve benzer sivil yapılar hem bölgemizin hem de ülkemizin olumlu, her anlamda terakki kaydetmesi için olmazsa olmazlarımızdır.

Durer sözlerine devamla; USTAD'ın başta değerli Başkanı Sayın Ahmet Akgül Beyefendi olmak üzere, şahsında USTAD'ın tüm neferlerine bölgemiz ve ülkemiz için yaptıkları tüm çalışmalardan ötürü şükran ve minnetlerimi arz ediyorum. Dedi.