Yemin Eden Engelli Bireyler Asker Olmanın Gururunu Yaşadı Yemin Eden Engelli Bireyler Asker Olmanın Gururunu Yaşadı
Bitlis Kültür Merkezinde düzenlenen programda konuşan Akgüç, atamaların bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı kendinden sonra gelen yeni emniyet müdürüne devrettiğini söyledi.

Devlette devamlılığın esas olduğunu ifade eden Akgüç, şöyle konuştu:

'Takdir edildi buraya atandık. Bugün de gidiyoruz. Buradaki 1,5 yıllık zamanda çok güzel anılarımız oldu. Bitlis'te göreve başladığım ilk günden beri altyapı eksiklikleri üzerinde önemle durdum. 4 ilçemizde MOBESE sistemini hayata geçirdik. 2 ilçemizde de kurulması için çalışma başlattık. Görev araçlarımız kullanılamaz durumdaydı. İş adamlarımız, genel müdürlüğümüz ve valimizin destekleriyle 52 yeni araç aldık. Bunlar kamu görevi sunulması adına olması gerekenlerdi.'

Akgüç, sosyal değişim projeleri kapsamında geziler düzenlediklerini de vurgulayarak, kimsenin makine olmadığını ve insanların zaman zaman sosyal aktivitelere ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Görev süresince polis-vatandaş işbirliğini artırdıklarını bildiren Akgüç, 'Bugün nöbet değişimi yaşıyoruz. Çok deneyimli bir arkadaşımıza görevimizi devrediyoruz. Elimizden geldiğince tüm zamanımızı personellerimiz ve Bitlis için harcadık. Adaletli olmaya çalıştık. Bundan sonra ki yaşamınızda adaletli olmanızı bekliyorum. Bitlisli bütün arkadaşlarımıza Ankara'daki kapımız açık. Bitlis ve Bitlisliler her şeyin en güzelini hak ediyor. Bitlis çok özel, güzel ve insan unsuru olarak çok farklı bir Kent' ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Akgüç, programa katılan polislerle vedalaşarak helallik istedi.