Sinop'ta bugün yaşanan feci trafik kazasında, Ender Çoraklı yönetimindeki hafif ticari araç ile Selahattin Bulut'un kullandığı otomobil çarpıştı. Kazanın meydana geldiği yer, Sinop-Boyabat kara yolunun 15. kilometresiydi.

Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araçta yangın çıktı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında 27 kişiye işlem yapıldı Kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında 27 kişiye işlem yapıldı

51717

Maalesef, kaza sonucunda hafif ticari aracın sürücüsü Ender Çoraklı ve içerisinde bulunan Gerze Devlet Hastanesi'nde görevli doktorlar Sena Sakin ile Mehmet Turan Yazlar ile birlikte otomobilde bulunan Beyhan Bulut hayatını kaybetti. Yaralananlar ise Erfelek Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Beyza Nur Çetin ve otomobilin sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Thumbs B C A053B1Ba2926477C42F5Eb323072519F

Vali Mustafa Özarslan, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ferhat Kuran, kaza yerinde incelemelerde bulundular. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sinopta Feci Kaza Cok Sayida Olu Ve Yarali Var 39B52E4A

Kaynak: Anadolu Ajansı